Jag har blivit förälskad IGEN


hahaa det är för bra :) men Pontus är bäst , så är det bara , Jag är mest Förälskad i dej , det ska du veta , mitt gullegull!
Puss   puss   puss

Det var ett tag sen

jag bloggade. men nu är jag tillbaka.

Igår var jag första gången på praktik, det var väl bra. Fick tvätta kunders hår och sopa golvet.

Idag var jag back in school på lysgränd och vi hade sista gången Spa och Hudvård (både första å sista för mig), de andra skrev nåt litet test å jag skrev av anteckningar. Sen skulle vi få öva på frans och brynfärgning, Denise färgade mina bryn, sen gav hon även mig en ansiktsmask med ansiktsrengöring, sen var det fika och sen fick vi sluta. Oj , vilken dag :O , "Jag gick till skolan" eller "Jag gick till ett spa" , ja det ju samma sak :P
kul, spännande och lärorikt.
Nästa onsdag ska vi börja med Make-up igen med våran lärare Sophia, det ska bli kul.



Nu har det snart gått en vecka utan mat , det går , jag klarar mig. BARA fem veckor kvar.
Nästa vecka på tisdag blir lilla Cine myndig. Det är ju ngt speciellt iallafall , 18år.

Pussar till min kärlek <3

/ Cine


Helg

Tjoo !
I förrgår fick jag min födelsedagspresent av mamma å pappa , en bilstereo :)


Annars händer inte så mycket, Pontus & jag sitter här i lägenheten och vi är väl påväg ut iallafall snart, det är ju sol.
:P

Puss / Cine & Gulle

Tjoosan

En låt från Amandas nya album.

/Cine

Goddagens

jag har tvättat , det allt.


jag tog den i somras i sthlm.
puss&kram skumbanan. Stoooor kram till dej ! <3 & en litenliten puss.

ibland har man helt enkelt inget vettigt att skriva.

/Cine

ÅÅÅååhhh

behöver jag säga mer, Du är mitt allt och kommer alltid att vara det, Saknar dej redan och då vaknade vi tsm imorse. Du & Jag Pontus , snart tsm i 8mån , Puss på den du ;)

Om 2 veckor

fyller jag 18år :) hihi

Ja , men nu till annat. I söndags kom Gulle till mig och stannade till måndagmorgon, sen kom han igen efter skolan och var kvar till tisdagmorgon (: så underbart!

jag däremot har börjat med en näringsdryck diet som är på sex veckor, alltså bara dricka näringsdrycker, ingen mat. för att min mage ska börja må bra igen. Är rätt så trött just nu, men ska iaf på praktik på måndag nästa vecka, jag måste det, blir så efter annars i allt.

Riktigt bra låt:


Hold me tight (like a gun) - Molotov Jive

Pussar till Pontus <3

Kram/ Cine

Glöm inte din transpirationslukt!

Ja , så har jag då varit på en loppis och fyndat nåra gamla tidningar.
Hur gick det med min fot? Ja det gick faktiskt utan kryckor.



Har suttit och skrattat åt gamla annonser och ordval :) dom är från 30,40 & 50 talet.



Ja just sitter jag bara och saknar dej , men det gör jag ju hela tiden , känns så längesen sist. I onsdags var det , där på morgonkanten då du tyst och försiktigt skulle åka iväg hem, Åh guuud saknar såå allt som har med oss tsm att göra <3 Vill så gärna träffa dej (A) För du gör mig så lycklig Pontus :) Puss på den du .

KRAM / Cine

Jag..

.. Saknar dej Pontus (A)


Massa pussar & kramar till dej Älskling <33

/Cine

Äkta Kärlek

Kallas det. Att någon alltid finns vid din sida oavsett vad som händer, att alltid kunna känna trygghet och veta att man aldrig är ensam, man är omgiven av tro, hopp och kärlek. Det är på riktigt , äkta , verkligheten.
Vad skulle jag göra utan dej , du är det absolut bästa som någonsin funnits på denna jord,

Du är på riktigt
Du är min bästa vän
Du är min själsfrände
Du är allt jag nånsin önskat mig
Du är min kärlek, Pontus


Ja , så vad har då hänt, jag har råkat få ont i foten, den hade svullnat upp och jag vet inte varför. I måndags kunde jag knappt gå, så det blev ingen praktik.. messade min käraste och fråga om han kunde komma tbx till Västerås och följa med mig till en vårdcentral. Trodde inte att han skulle kunna komma, eftersom han precis åkt hem dagen innan. Men vad gör en äkta kärlek, Jo han kommer :) Åh vad jag blev glad. Vi åkte till en vårdcentral och jag fick kryckor och omlindad fot, vi åkte hem och sen på natten började det värka i foten igen, så vi beslöt oss att ta en taxi till akuten, såklart på vägen dit slutade det värka, men ändå vi gick in på akuten och blev fast. Det var det ena efter det andra , vi blev skickade hit och dit, röntgen och prover. . Blev tvungna att sova över och han stannade kvar vid min sida, så omtänksamt.
Nu sitter jag här hemma i lägenheten, fick komma hem en sväng, måste tbx imorgon. mam&pap kom också igår, så jag är inte själv, var aldrig själv, han fanns alltid vid min sida och stöttade mig,
det betyder så himla mycket för mig Pontus, det ska du veta.



Du är som universums gåva till mig, efter allt jag kämpat för, Du får livet att kännas som en resa på rosa moln, Du är det bästa, det finaste , de mest underbara i mitt liv,
föralltid Du & jag Pontus<3

Jag Älskar dej! för all framtid

<3

Sitter här och gråter floder...

kan inte vara utan dej, saknar dej så obeskrivligt mycket :'(

DU & JAG <3


Man klarar allt!

bara man tror på det. Sitter här i lägenheten med datan, har just bakat bullar tyvärr utan kardemumma vilket resulterar i att det inte smakar så mycket.. men men , det har vart en tuff morgon.. Gulle skulle åka hem och vi hade varit med varann sen förra året, så det blev rätt så ledsamt.
Guuuud , Saknar dej enormt! <3 Tänk hur man kan tycka om en person så mycket, hur man bara kan fastna och inte klara av att slita sig från personen. Precis så känner jag för dej Pontus och jag kommer aldrig släppa taget om dej! (L) Du är som gjord för mig <3


ÄLSKAR DEJ PONTUS !!  PUSS PUSS PUSS


I'm Back

In Västerås. Igår var det dags att bege sig tillbaka till mitt hem i V-ås, det var en lång resa från Eckerö, Grisslehamn, Uppsala å så sluligen Västerås. Men som tur va var ju Gulle med :) så det gick bra. förutom att det var iskallt i Uppsala, höll på å frysa ihjäl och det blev ju inte bättre i V-ås där var det ännu kallare, nu är det -19 grader.
Började skolan idag också.



sitter nu bara och väntar på att han ska komma hem. Då ska vi äta tacos och vitchokladmoussé med hallon.
puss / Cine

Modeshow!

Här kommer videon:



Puss & Kraaam / Cine & Pontus

High Fashion

kallas det. Vi gjorde en till sån här modevisnings video med Cindy. Skoj :) Kanske lägger upp ngn av dom, det är rätt så kul att kolla på faktiskt. men men , det var igår det , nu är idag och vi vaknade tidigt idag vid 8. Och så har vi vart ute i friska luften, tills vi blev nerregnade av svart avgas. Mycket snö ute också, nästans så man minns hur det var förr.

Imorn bär det av till Västerås med Sötplutten :P haha nu blir han nog inte glad.

Tjoo/ Cine & Pontus.

Årets första inlägg

kommer alltså idag den 3januari. Nyår firades hos Sandra med nåra filurer :) skoj ! och vi fick eld på rislyktan :)
Sen dess har vi inte gjort så mycket , vaknat varje dag vid halv1 och somnat vid 2.
Nu snart e vi påväg å skrinna .

Återkommer/ Cine Å Pontus.



RSS 2.0