Sista mars

och imorn är det APRIL. redan , det gick fort. vi närmar oss sommaren med stormsteg och vi ser fram emot en varm vår. men mest av allt längtar jag efter dej! Det gör jag iofs alltid när jag inte är med dej, men det kanske är för att vi passar så bra ihop. och framförallt är du så otroligt sööt så att jag bara smälter när jag ser dej (A) <3

Cine & Pootusss <3

Dagen har bestått av make-up lektion, vi fortsatte med sotning, jag var med Marissa, det gick väl rätt så bra. Hem. städat och nu sitter jag här, ska packa också, förhoppninsvis åker jag hem imorn. det var det.

Ha det bra , så hörs vi i April. / Cine


[ki:n] [blåndi:n]

Ja, mina vänner allt gick bra idag, jag blev blond :)



Puss/ Cine

ÅH Pontus jag SAKNAR dig !!
fast vi va me varann idag <3

Tack&Hej

Säger vi snart till min hårfärg. Det är bestämt, blev det redan i lördags , jag tänker bli blond. Hur knasigt det än låter så vill jag faktiskt testa på det. jag vet det är både dyrt och riskfyllt, men ibland måste man ta chansen och göra ngt nytt. Så imorn ska jag till frissan för avfärgning, sen skulle det ske i steg beroende på hur det blir. Så hoppas jag inte ser allt för hemsk ut, ska ju till skolan på onsdag.



Om vi backat tbx och tar det från början så har det hänt ganska mkt. Fredagsmys med Gulle i lägenheten, käkade på Burger king och sen hem till soffan. Lördags, stan och frissa snack. Buss till Uppsala, hem till Hugo på 3års kalas, kul :P åt middag där, åkte hem till Pontus. Film och nattinatt. Söndag, första springturen på ett år, jaa det var verkligen dags. Lite mer film och så kmr vi till idag, jag hemma själv med en väldans massa historia uppgifter att skriva och lämna in, har hunnit bli klar med det mesta iaf.


Lunch på Spicy hot i Västerås.


Nödarna med sin nya bibel.


Grattar Hugo med en puss :)


Hugo and I in action.


Jag & Gulle inne i ett alldeles för litet tält.

Det var lite bilder från helgen.
torsdag tror jag att det blir riktig hemfärd ända till Åland. tbx över Påsklovet. På tisdag ska jag ju skriva körteorin en gång till för tredje gången. Annars är det väl inget speciellt som händer.

Puss & Kram vi ses!
//Cine

25Mars

och Iors födelsedag ! Det ska jag fira med att lägga in en bild på sötungen , han fyller 9år idag, men han har fortfarande kvar sin baby päls och lossar massa hår.


Ior utan svans precis som det ska vara :)

Ja och så vidare till Västerås . I helgen var jag med Pontus , å måndag å tisdag. Nu tbx till skolan. Och så imorn kommer du tbx till mig , mysigt.
Så Igår började vi med sotningar på make-up lektionen, riktigt kul att äntligen få lära sig det, nu vet man hur man ska göra , men det är förstås inte det lättaste , speciellt att få suddningen jämn, men man lär väl sig.
Idag hade vi hår och övade lite frisyrer; svinrygg, loops å sånt. Sen på idrotten var det spinning , det var kul.

Nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra med mitt hår, det ser inte så kul ut just nu, måste klippa och färga men hur ? så här har ni mig: Nu kan ni komma med förslag! :) Snälla (A)



Puss & Kram alla fina filurer därute :)

/Cine

Torsdag

Nu sitter jag här i min lilla lya i Västerås.. trist. Men imorn blir det buss till Uppsala , det ser vi fram emot! För då får jag spendera helgen med min sötaste.

Idag hade vi hår, fixade en frisyr på Marissa, med flättekniker, inåt och utåtbakad fläta , med nåra tvister å tångteknik. Kul. Äntligen att vi har fått lära oss olika flättekniker, det är faktiskt riktigt roligt när man får in tekniken, inte alls så svårt som jag trott.


från förra onsdagen då vi använde lösögonfransar .


den här lampan ville jag ha i mitt vardagsrum - men icke , den var ngt för dyr.



Puss & Kram. / vi ses.

Ursäkta mig . .

För dålig uppdatering. Jag vet jag måste skärpa mig, men det finns annat här i livet än att skriva blogg. Aja , nu sitter jag i källaren hos Gulle , har inget speciellt för mig, har precis duschat.
Såhär har det alltså sett ut den senaste tiden; onsdag, torsdag, fredag skola igen :) lördagen spenderades med faster och mamma på ett varuhus, på kvällen kom du till mig <3 stannade till måndag. Måndagen satt vi på skatteverket i över en timme för att söka ID-kort till mig, som alltid går det aldrig som man vill. . Jag hade tydligen för gammalt pass, trots att det går ut 2016 , tanten bara "Nej, men det här ser ju nte alls ut som du" å kollade på passet , nej, man kanske ändras på fyra år. Usch ! Nu måste jag skaffa nytt pass för att kunna intyga att jag är jag , det är ju därför jag åkte dit för att skaffa ID, för att jag inte har ngt , ååååh.

Det blev subway och sedan hem å kolla film. På kvällen skulle Pontus åka hem, men jag ville inte det. Så vad gör man då? Jo , man följer efter :P Vi åkte in med filmen som vi hade hyrt å köpte lösgodis å så på bussen mot Uppsala , Najs! Sen knackade vi på hemma hos familjen Sjölund, utan att de visste att vi skulle komma.

Idag har jag stannat här och pluggat och imorn åker jag hem .. Men på fredag kommer jag tbx :)

Puss sålänge/ Cine.


Jag ÄLSKAR Dig !

och jag saknar dig så fruktansvärt mycket :'( <3



tillbaka till Västerås. tillbaka till skolan.

Pussar i oändlighet till dig , min kärlek. Pooontuusss! Han är min :P
/Cine

Tjooo i vinteryran

Dagen till ära har Cine skrivit teoriprov i bilkörning , som resulterade i "du har blivit . . . underkänd" , men asså hallå alla kan inte klara de där innerligt invecklade svårt komponerade bildfrågorna, det är svårt. Men nästa gång borde det gå bättre , på måndag på mimmis födelsedag ska jag prova igen :)

Sen har Cine ikväll varit på mörkerkurs-teori , det gick fint. Så imorn blir det mörkerkurs-körning i halkan.

Och så har mamma börjat sticka en lång tröja till mig , det ska bli mysigt , den blir turkos .

PUss & kram

& en extra puss till pussgrisen . MOAH !

Mars

Jag behöver ta tag i min blogg igen, annars lär det väl hända att jag tappar mina kära läsare.
Men så ska man ju ha nåt att skriva också.
Jag är påväg tillbaka , tillbaka till allt, framförallt skolan , jag vill ju bli stylist! Och då är det ju bra att gå stylistskolan först ;)
Just nu har jag sportlov och min Stooora kärlek följde med mig hem till Åland i helgen , så mysigt! Vi gick ända till Cia , syrran , det var väldigt duktigt av oss :)
Men usch vad det är hemskt att alltid behöva säga hejdå.. Jag vill ju alltid va med dej och slippa det där jobbiga, men vi har klarat oss länge nu , så vi fortsätter att klara det . Vi kan ! för vi tror på oss . Så är det ju med allt , det börjas som en tanke , som blir en dröm som blir verklighet , allt går ! Det gäller bara att tro på det, lita på sig själv , för man har en enorm kraft inom sig, som bara väntar på att komma fram och blomstra!

Okey , nu kan vi gå upp till ytan så kan jag fortsätta rapportera vardagen ; nu har jag bokat en massa körlektioner, det är mörkerkurs å teorikurs i veckan , hoppas det går bra (=

Nu är det mars så nu tycker jag det kan bli vår , men den kommer väl.
Ha det så bra alla ! Jag återkommer , jag gör nog det.



Min kärlek. Pontus Sjölund. Älskar dig<3

RSS 2.0